#

Novice KS Pirniče

LANSIRANJE PORTALA V JAVNOST

#

V četrtek, 20.10.2016, je bil v javnost lansiran pirniški spletni portal, na katerem se predstavlja in objavlja svoje novice cela serija organizacij, ki delujejo v krajih pod pristojnostjo Krajevne skupnosti Pirniče. Formalni nosilec portala je krajevna skupnost, kar pa ne pomeni, da je to »njen« portal. Osnovna ideja povezovalnega portala je, da so na enem mestu zbrane novice o vseh prireditvah, dogodkih, akcijah, novostih…., kar je z vidika uporabnika praktično, z vidika delujočih organizacij pa bo morda kdaj spodbudilo projektno povezovanje. Objavljene vsebine bo do nadaljnjega urejal manjši uredniški odbor in si prizadeval, da portal ohranja živost s stalnim ažuriranjem/dopolnjevanjem informacij, s tem pa ostane za krajane zanimiv.

V portal, del katerega je tudi ptičja zgodba, je bilo vloženo veliko dela, znanja, smisla za humor in predvsem tudi potrpežljivosti v vseh fazah projekta, za kar se zahvaljujemo vsem ožjim sodelavcev v projektu:

  • avtorica ilustracij: Marija Prelog
  • zasnova: Martin Mele, Luka Čukajne, Nataša Pust
  • oblikovanje portala: Martin Mele, Nataša Pust
  • izvedba: Martin Mele
  • vodja projekta: Nataša Pust

Del dogodka je bilo tudi strokovno predavanje Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije PTICE MED NAMI, za kar se zahvaljujemo Tilnu Basletu.

Za objavo novic lokalnega pomena ali za druge informacije Vas prosimo, da kontaktirate Čukajne Luka. lukacukajne@gmail.com

Nataša Pust, KS Pirniče

Galerija slik prireditve:

otvoritev1

otvoritev1

otvoritev2

otvoritev2

otvoritev3

otvoritev3

otvoritev4

otvoritev4

otvoritev5

otvoritev5

otvoritev6

otvoritev6